foto

Dave Gorman

  • nar. 2.3.1971 (48 let)
    Stafford, Staffordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Googlewhack Adventure
2002 Nonstop párty

TV seriály

2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
2009 Bookaboo (TV seriál)
2006 Annually Retentive (TV seriál)
2001 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Paris (S04E03)
1989 Something for the Weekend (TV seriál)

Dokumentární

2011 QI Genesis (TV film)
2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film)
America Unchained

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Googlewhack Adventure

Dokumentární

2007 America Unchained

TV pořady

2013 Dave Gorman: Modern Life Is Goodish (TV pořad)

Host

TV pořady

2015 Úkolář (TV pořad)
2013 Dave Gorman: Modern Life Is Goodish (TV pořad)
2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
2010 Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
2009 Genius (TV pořad)
2008 What The Dickens? (TV pořad)
2007 Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2001 This Week Only (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace