foto

Berndt Egerbladh

  • nar. 1.5.1932
    Transtrand, Kopparbergs län, Švédsko
  • zem. 2.3.2004 (71 let)
    Danderyd, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1985 Pelle Svanslös i Amerikatt
1981 Kocourek Petřík
1979 Gå på vattnet om du kan
1975 Kluk a holka
1973 Håll alla dörrar öppna
1971 Exponerad

TV seriály

1975 Pojken med guldbyxorna (TV seriál)
1973 Din stund på jorden (TV seriál)

TV pořady

1984 Minnen av möten (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky