foto

Pekka Pylkkö

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2013 Puolin ja toisin (TV film)
2011 Isän kuolema (TV film)
2008 Lacrimosa
2004 Kiltin yön lahjat (TV film)
1997 Lahja (TV film)
1996 Tietäjien lahja (TV film)
1985 Painija (TV film)
Čas žížal (TV film)
1984 Musta hurmio (TV film)

TV seriály

2010 Paratiisi (TV seriál)
Osa 2/2 (E02)
Osa 1/2 (E01)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2005 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
1995 Bongari (TV seriál)
Kukkotappelu (E06)
1994 Bongari (TV seriál)
Outo lintu (E05)
Siellä jossakin (E04)
Parvesta eksynyt (E03)
další epizody (5)
Kultainen salama (TV seriál)
Pankkiryöstö 2/2 (E06)
Kaahariauto 2/2 (E04)
Kaahariauto 1/2 (E03)
Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1990 Pirunnyrkki (TV seriál)
1985 Harjunpää ja ahdistelija (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2019 Itämeren suojelijat Peltsi ja Tom (TV seriál)
Ruokaa ilman rehevöitymistä? (E05)
Lainsuojattomat lohet (E04)
Maailman saastunein meri? (E03)
další epizody (5)
Taistelu äänistä (TV film)
2018 Baher of Finland (TV film)
Laulu sisällissodasta (TV seriál)
2017 Urheilu-Suomi (TV seriál)
2016 Futisvanhemmat (TV seriál)
Notes on Saariaho (TV film)
Pravá tvář severské přírody (TV seriál)
Urho (TV film)
2015 Sehän on Sibelius!
2014 Vaalirahoittaja (TV film)
2013 Sofi Oksanen. Syntynyt kirjailijaksi (TV film)
Valtiopeli 1863 (TV film)
2012 Itsenäisyyspäivä (TV film)
Siivouspäivä (TV film)
2011 Matka isän luo (TV film)
2010 Esko Salminen - läsnä (TV film)
Naurun tasavalta (TV seriál)
Pimeän puolella (TV seriál)
Työt, tulot ja optiot (TV film)
Vapauden varjot (TV film)
Viidakko (TV film)
2009 Kalle Holmberg (TV film)
2008 Karkuri (TV film)
Pravda o sauně (TV film)
2003 Sambaa pakkasessa (TV film)
Suomalainen kirjailija (TV seriál)
1997 Isoisä Durovin Ihmemaa (TV film)
1994 Väärää politiikkaa (TV seriál)
1984 Se minun töistäni - Matti Pellonpää (TV film)

TV pořady

2017 Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad)
2012 Velkavangit (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky