foto

Katri Mäkinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2007 Maan mitta (TV film)
2005 Ojat on rajat (TV film)
2004 Nyrölä 3 (TV film)
2003 Äiti ja Seija (TV film)
1989 Paratiisin kahleissa (TV film)
1987 Punainen ruukku (TV film)
1984 Uppotukki (TV film)

TV seriály

2018 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Katkera kilpajuoksu (S03E06)
Paratiisin porteilla (S03E05)
Uhkapeliä ja uusia avauksia (S03E04)
další epizody (6)
2017 Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Kaivos vaikka väkisin (S02E06)
Rähinää ja rahanpesua (S02E05)
Kenen lauluja laulat? (S02E04)
další epizody (6)
2016 Esteitä ja ylityksiä (TV seriál)
Korpelan kujanjuoksu (TV seriál)
Vastaiskuja valtaajille (S01E06)
Kuka keikuttaa venettä (S01E05)
Armotonta arvonnousua (S01E04)
další epizody (6)
2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
2011 Alavilla mailla hallanvaara (TV seriál)
Ei meitä voi säikyttää! (E03)
Maan korvessa kulkevi lapsosen tien (E02)
Maalta olet sinä tullut (E01)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2008 Lehmän vuosi (TV seriál)
Varsanjalka (S02E06)
Linnut (S02E05)
Pitkä kierros (S02E04)
další epizody (6)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Korvamerkit (S01E06)
Vikapisto (S01E05)
Veren perintö (S01E04)
další epizody (6)
2004 Kätevä emäntä (TV seriál)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
1999 Trasselirakastaja (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1991 Autovaras (TV seriál)
Mustajärven oudot linnut (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
Saastamoisen poika (TV seriál)
Loppusuudelma (E06)
Tavataan viikon päästä (E05)
Asiakas karkuteillä (E04)
další epizody (6)
1986 Tarkkis (TV seriál)

TV pořady

2019 Fotarit (TV pořad)
2018 Tiedonjyvä (TV pořad)
2016 Löydä luontosi (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
1998 Alivaltiosihteerin joululähetys (TV pořad)
1997 Alivaltiosihteerin itsenäisyyspäivälähetys (TV pořad)

Koncert

2019 Pikku Kakkosen joulukonsertti (koncert)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky