foto

Ari-Pekka Heikkinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 Hyväntekijä (TV film)
2013 Puolin ja toisin (TV film)
2012 Punainen nauha (TV film)
2010 Mobile Horror (TV film)
2008 Lacrimosa
2007 Katve (TV film)
Maan mitta (TV film)
2005 Tarpeettomia ihmisiä (TV film)
Varpuset (TV film)
2003 Klooni (TV film)
2002 Kylmä muuri (TV film)
2001 Ilon juhla (TV film)
1997 Kersantin kunnia (TV film)
Konsertto Mallorcalla (TV film)
Lahja (TV film)
1995 Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Pieniä valheita (TV film)
1990 Axel (TV film)
1985 Lintutyttö (TV film)
Painija (TV film)

TV seriály

2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (8)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2002 Hurja joukko (TV seriál)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
1999 Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1997 Kovaa maata (TV seriál)
Ratkaisut (S02E01)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
1993 Tuntemattomalle jumalalle (TV seriál)
Neilikka (E05)
Häät ja hautajaiset (E04)
Sankari (E03)
další epizody (5)
1987 Susikoira Roi (TV seriál)
Takaa-ajetut (E01)

Dokumentární

2019 Naiskaupan ytimessä (TV film)
2018 Rikoksen musta pohjoinen (TV film)
2017 Hulluus kylässä (TV film)
Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2016 Futisvanhemmat (TV seriál)
Notes on Saariaho (TV film)
2014 Yksisiipinen enkeli (TV film)
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2012 Yhden miehen rauha (TV film)
2010 Saunaliittolaiset Kekkonen ja Hrushtshov (TV film)
2009 Kalle Holmberg (TV film)
2003 Suomalainen kirjailija (TV seriál)
1988 Kohtaamisia Lallukassa (TV film)
1985 One Minute, Maestro (TV film)

TV pořady

2017 Vuosisadan Kulttuurigaala 2017 (TV pořad)
2012 Tuhkimotarinoita (TV pořad)
Velkavangit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky