foto

Paula Salonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Linnan juhlat (TV film)
2015 Vasen ja oikea (TV film)
2013 Puolin ja toisin (TV film)
2012 Lumihiutalemuodostelma (TV film)
Punainen nauha (TV film)
2011 Enon opetukset (TV film)
Isän kuolema (TV film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
2005 Irmeli ja auto (TV film)
2003 Tuulikaappimaa (TV film)
2002 Tappava säde (TV film)
2001 Ilon juhla (TV film)
2000 Viimeiset mitalit (TV film)
1999 Kaikki kunnolliset vaimot (TV film)
Kivat sulle, moi (TV film)
1997 Lahja (TV film)
1996 Gabriel (TV film)
Laskettu aika (TV film)
1994 Pieniä valheita (TV film)
1991 Petoksen kehät (TV film)
1990 Hyväntekijä (TV film)
1989 Kolme yötä (TV film)
1988 Katsastus (TV film)
1986 Soweton tiellä (TV film)
1985 Oven ulkopuolella (TV film)
1984 Kuulustelu (TV film)
1983 Hautajaiset (studentský film)
1979 Vapaus ja vahinko (studentský film)

TV seriály

2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Kaksintaistelu (E05)
Sodanjulistus (E04)
Mestaus (E03)
další epizody (5)
2014 Tellus (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2008 Kaiken tämän takana (TV seriál)
Nuoruuden ikuinen lähde (E03)
Pinja Ripusuo (E02)
Jari Wahlsten (E01)
Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2005 Alright? Alright! (TV seriál)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2001 Musta sukka (TV seriál)
2000 Postimiehen varjo (TV seriál)
1999 Enon varjo (TV seriál)
Kuolet vain kahdesti (E06)
Kohtalon kortti (E05)
Tappajain jäljillä (E04)
další epizody (6)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Näytäpä rakenne (E01)
Pimennys (TV seriál)
1989 Hellapoliisit (TV seriál)
Kaikki on ihan hyvin? (E06)
Pilaavatko naiset koko elokuvan? (E05)
Elokuvaa suurempaa elämää (E04)
další epizody (6)
1984 Lapsilta kielletty (TV seriál)

Dokumentární

2018 J. Karjalainen: Beibi ollaan ikuisii (TV film)

TV pořady

2013 Naurun tasapaino (TV pořad)
2010 Iiro irti (TV pořad)
2009 Seitsemäs taivas (TV pořad)
Suomen Las Vegas (TV pořad)
2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
2001 Haluatko ministeriksi? (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1992 Kuudesti laukeava (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)
1988 Pohjantähden alla (TV pořad)
Seitsemän kuolemansyntiä (TV pořad)
1986 Pilat palat pois (TV pořad)
1985 Kamoon - kielet poikki (TV pořad)
1983 Anna palaa (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1999 Enon varjo (TV seriál)
Kuolet vain kahdesti (E06)
Tappajain jäljillä (E04)
Eno veneestä (E01)

Dokumentární

2010 Suomalainen elokuvaohjaaja: Matti Ijäs (TV film)

Host

TV pořady

1985 Kamoon - kielet poikki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace