foto

Norman Lumsden

  • nar. 16.9.1906
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.11.2001 (95 let)
    Ealing, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 100 Greatest TV Ads, The (TV film)
1990 Bílý lovec, černé srdce
1989 Síla vůle (TV film)
1988 Hrst plná prachu
1987 Hazard srdcí (TV film)
1983 Útěky z dětství
1982 Zvoník od Matky Boží (TV film)

TV seriály

1993 The Detectives (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Byt v třetím patře (S01E05)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1946 For the Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky