foto

Sam Carter

  • nar. 8.9.1988 (31 let)
    Brighton, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Host

TV pořady

2012 25 questions (TV pořad)

Herecká filmografie

Hudební videoklipy

2018 Architects - Death Is Not Defeat (hudební videoklip)
Architects - Hereafter (hudební videoklip)
Architects - Modern Misery (hudební videoklip)
Architects - Royal Beggars (hudební videoklip)
2017 Architects - Doomsday (hudební videoklip)
Architects - Gravity (hudební videoklip)
2016 Architects - A Match Made In Heaven (hudební videoklip)
Architects - Downfall (hudební videoklip)
Architects - Gone With The Wind (hudební videoklip)
2014 Architects - Broken Cross (hudební videoklip)
Architects - Gravedigger (hudební videoklip)
Architects: Naysayer (hudební videoklip)
2013 Architects - Black Blood (hudební videoklip)
2012 Architects - Alpha Omega (hudební videoklip)
Architects - An Open Letter To Myself (hudební videoklip)
Architects - Even If You Win, You're Still A Rat (hudební videoklip)
Architects - These Colours Don't Run (hudební videoklip)
2011 A Day To Remember: All I Want (hudební videoklip)
Architects - Delete, Rewind (hudební videoklip)
Architects - Devil's Island (hudební videoklip)
Architects - Heartburn (hudební videoklip)
Architects - Learn to Live (hudební videoklip)
2010 Architects - Day In Day Out (hudební videoklip)
2009 Architects - Follow The Water (hudební videoklip)
Architects - We're All Alone (hudební videoklip)
Bring Me The Horizon - The Sadness Will Never End (hudební videoklip)
2008 Architects - Always (hudební videoklip)
Architects - Buried At Sea (hudební videoklip)
Architects - Early Grave (hudební videoklip)
2006 Architects - In The Desert (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace