foto

Pirjo Ristola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2004 Miehen sydän (TV film)
1994 Paratiisin lapset
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu

TV seriály

2004 Pelkovaara (TV seriál)
1993 Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)

TV pořady

2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace