foto

Herbert G. Kloiber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Mořský vlk (TV film)
2004 Abgefahren - Mit Vollgas in die Liebe
1999 Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1998 Caipiranha - Vorsicht, bissiger Nachbar!
1997 Im Namen der Unschuld (TV film)
1995 Odysseův pohled
1993 Der Fall Lucona
1990 Anderer Liebhaber, Ein (TV film)
1986 Maschenka

TV seriály

2017 Hubert a Staller (TV seriál)
Dringender Tatverdacht (S07E03)
Heiliger Zorn (S07E02)
Der Räucherschorsch dreht durch (S07E01)
další epizody (19)
2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Wenn der Postmann ... (S05E16)
Amors tödlicher Pfeil (S05E15)
Ein Tattoo für die Ewigkeit (S05E14)
další epizody (16)
2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Bis zum letzten Tropfen (S04E16)
Ein schmutziges Geschäft (S04E15)
Das Haus am Moor (S04E14)
další epizody (16)
2014 Hubert a Staller (TV seriál)
Mordskater (S03E16)
Eine todsichere Masche (S03E15)
Mord nach Art des Hauses (S03E14)
další epizody (9)
2013 Hubert a Staller (TV seriál)
Totgeritten (S03E07)
Unhaltbar (S03E06)
Das Seeungeheuer (S03E05)
další epizody (12)
2012 Hubert a Staller (TV seriál)
Nachts, wenn die Wasserwacht (S02E11)
Das Huhn, das faule Eier legt (S02E10)
Tödlicher Schneefall (S02E09)
další epizody (18)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Bauernfänger (S01E09)
Mein lieber Schwan (S01E08)
Puzzlespiele (S01E07)
další epizody (9)
1988 Modrá krev (TV seriál)
1981 Věznice parmská (TV seriál)

Divadelní záznam

2012 Giulio Cesare in Egitto (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky