foto

Inkeri Wallenius

  • nar. 8.7.1947 (73 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Lumikki ja seitsemän kääpiötä - vyp.
Prinsessa Ruusunen - vyp.
Punahilkka - vyp.
2004 Kolme pientä porsasta - vyp.
Ruma ankanpoikanen
1987 Ihmispuu (TV film)

TV seriály

2013 Kikattava Kakkiainen (TV seriál)
2000 Postimiehen varjo (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Riku katoaa (S01E08)
1987 Joulukalenteri (TV seriál)
1986 Eevan luokka (TV seriál)
Kolme ystävystä ja Essi (E01)

Dokumentární

2018 27 ensimmäistä vuotta - vyp.
2006 Suomalainen kuolema (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky