foto

Samantha Rebillet

  • nar. Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Last Goodbye
1996 Noc bláznů
1985 I Can't Get Started
1983 Going Down
Molly
1982 Heatwave

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 The Last Goodbye
2008 Outside In
2007 Cosette
Kiss Kiss
2005 The Suitor
2003 All Shook Up
2002 The Birthday

Dokumentární

2004 Butterfly Man

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 The Last Goodbye
2008 Outside In
2007 Cosette
2003 All Shook Up

Dokumentární

2004 Butterfly Man

Producentská filmografie

Filmy

2003 All Shook Up

Střihačská filmografie

Filmy

2003 All Shook Up

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky