foto

Vesa Mäkinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2001 Emmauksen tiellä
1998 Kuningasjätkä
1994 Aapo

TV seriály

1998 Lääkärit tulessa (TV seriál)

Dokumentární

1990 Yksinteoin

Host

TV pořady

2009 Salatut elämät 10 v (TV pořad)
2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace