foto

Tauno Rinne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1999 Itsenäisyyden ilta (TV film)
1997 Arktinen lumous (TV film)
Kallion kuningas (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
1989 Aito Halonen (TV film)
1988 Laittomuuden aika (TV film)
1986 Leonardon ikkunat (TV film)

TV seriály

1993 Enkelten siipi (TV seriál)
Hobitit (TV seriál)
1989 Hellapoliisit (TV seriál)
Kaikki on ihan hyvin? (E06)
Pilaavatko naiset koko elokuvan? (E05)
Meneekö tämä navan alle koko elokuva? (E03)

Dokumentární

2004 Isälle Göstalta (koncert)
1998 Jälkiä (TV film)
1995 Olla niin kuin ovi, kivet ja maa (TV film)

TV pořady

2005 Viihdevuodet (TV pořad)
2004 Jos (TV pořad)
SF-studio (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1990 Maailman kahdeksan ihmettä (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Kissa ja Varjo (TV film)
1987 Lain ulkopuolella
1986 Ursula

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky