foto

Václav Hála

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1998 Hejkalka (TV film)
1994 Učitel tance
1993 Modrý pták (TV film)
1982 Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykýna (TV film)
1970 Drobínek (TV film)

TV seriály

1982 Vonička (TV seriál)

Dokumentární

1971 La Manche - můj osud (TV film)

TV pořady

1993 Přišli jsme k vám na koledu (TV pořad)
1968 Člověk mezi věcmi (TV pořad)

Koncert

1989 Antonín Dvořák: Slovanské tance op.46, op.72 (koncert)

Divadelní záznam

1978 Smír Tantalův (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky