foto

Zdeněk Kovář

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Čtyřlístek - Ďáblův palec
1999 Šest statečných
1997 Krtek a sněhulák
1987 Krtek a medicína
1986 Velká sýrová loupež

TV seriály

1995 Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
Na ostrově (S03E13)
Návštěva z vesmíru (S03E12)
Ve službách vědy (S03E11)
další epizody (13)
1990 Káťa a Škubánek (TV seriál)
Pexeso (S04E02)
Štaflík a Špagetka (TV seriál)
Konečně dobrý skutek (S02E13)
Fofografové (S02E12)
Stavebnice (S02E11)
další epizody (13)
1985 Bob a Bobek - králíci z klobouku (TV seriál)
U moře (S02E13)
Na diskotéce (S02E11)
Za rohem (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky