foto

Frédérique Moreau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Les Gardiennes
Un ciel radieux (TV film)
2016 Láska v Indii (TV film)
2015 Les Rois du monde
2013 Dobrý život
2012 Nom de code: Rose (TV film)
2011 Derniere Séance
2008 Françoise Dolto, le désir de vivre (TV film)
On m'a volé mon adolescence (TV film)
2006 Na útěku
2005 Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka

Divadelní záznam

2016 Oblomow (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky