foto

Michael Franck

  • nar. 11.12.1954 (64 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Lipton Cockton in the Shadows of Sodoma
1988 Jumalia ei uhmata (TV film)

TV seriály

2016 Banshee (TV seriál)
Úkaz z Bible (S04E01)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)

Dokumentární

2004 Yrke: ståuppkomiker (TV film)
1999 Perkele - lisää kuvia Suomesta (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2011 Öljystä uusiutuviin
2002 Hurrit (TV seriál)
1999 Perkele - lisää kuvia Suomesta (TV seriál)
1990 Lauluja Suomesta (studentský film)
Näin Suomessa. Rakennemuutos (studentský film)
1987 Kahden sotilaan tarina

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace