foto

Tereza Bernátková

Biografie

Tereza Bernátková je studentka katedry dokumentárního filmu FAMU. Ze své dosavadní studentské tvorby autorka prezentovala na MFDF Ji.hlava již svůj půlhodinový dokument Stát! Knížák (2014) věnovaný osobnosti Milana Knížáka a obecněji vztahu umělce a státu. Techsquat je její bakalářský film.

MFDF Ji.hlava

Režijní filmografie

Dokumentární

2019 Dvojí tvář spartakiád (TV film)
2018 Sóla pro poslance a senátory
2016 Jamalovy vlastní záběry z vězení (studentský film)
2015 Techsquat (studentský film)
2014 Stát Knížák (studentský film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Dvojí tvář spartakiád (TV film)
2016 Jamalovy vlastní záběry z vězení (studentský film)
2014 Stát Knížák (studentský film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Jamalovy vlastní záběry z vězení (studentský film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Jamalovy vlastní záběry z vězení (studentský film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2016 Jamalovy vlastní záběry z vězení (studentský film)

Zvukařská filmografie

Dokumentární

2016 Jamalovy vlastní záběry z vězení (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky