foto

Paul Reade

  • nar. 1943
    Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.6.1997

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1987 The Lady's Not for Burning (TV film)
1982 Tangiers

TV seriály

1985 Charters & Caldicott (TV seriál)
1983 Jana Eyreová (TV seriál)
Shades of Darkness (TV seriál)
1981 Great Expectations (TV seriál)
1980 A Tale of Two Cities (TV seriál)
Swish of the Curtain, The (TV seriál)

Dokumentární

1991 Victorian Flower Garden, The (TV seriál)

TV pořady

1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky