foto

Milka Podrug-Kokotović

  • nar. 19.9.1930 (88 let)
    Dicmo, Chorvatsko, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Dubrovacki suton
1992 Baka bijela (TV film)
1990 Karneval, andjeo i prah
Ljeto za sjecanje
1983 Terasa (TV film)
1981 Poglavlje iz zivota Augusta Senoe (TV film)
1978 Nevěsty přicházejí (TV film)
Okupace ve 26 obrazech
1968 Slunce cizího nebe

TV seriály

1990 Tudjinac (TV seriál)
1981 Nepokoreni grad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace