foto

Arkadij Tigaj

  • nar. 12.3.1945 (74 let)
    Čekrassy, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2003 Svéráz národní politiky
2002 Vovočka
1994 Okno do Paříže
Viva Castro!
1993 Nad ťomnoj vodoj
1991 Pjuščije krov
1984 Šarlotin náhrdelník (TV film)
1979 Klub sebevrahů (TV film)
1977 Zolotaja mina
1971 Dauria

TV seriály

2004 Na viraže (TV seriál)
2000 Vovočka (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky