foto

Richard Stanley

  • nar. 12.8.1943 (77 let)
    Leicester, Leicestershire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Behind the Cross - vyp.
2005 Korvatunturi - vyp.
1997 Kosminen kaaos (TV film)
1991 Taulukkomies
1987 The Last kanava

Dokumentární

2018 Aalloissa on aarre (TV film) - vyp.
2016 Kuun metsän Kaisa
2015 Valokeilassa Atte Blom (TV film)
2007 Remu & Hurriganes: Oowee-Oohla
2006 Finská válka (1939-1945): Válka na severu - vyp.
2004 Kadonneen kung fun metsästäjät (TV film) - vyp.
Riot On! - vyp.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Kosminen kaaos (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky