foto

Petri Rossi

  • nar. 1956

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2010 L'Artiste
2009 En koskaan sanonut
2007 Lieksa!
2000 Rytmihäiriöitä
1995 Rieku ja Raiku pimustavat baarilla
1994 Riesa
1988 Etydi

TV seriály

1998 Rieku ja Raiku (TV seriál)

Dokumentární

2012 Canned Dreams
1990 Henkinen arkkitehtuuri (TV film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Ticho
2001 Ken tulta pyytää
2000 Rytmihäiriöitä
1999 Greippi
1998 Dreams Are Made Of
1997 Jäänmurtaja
Kummeli kultakuume
Qulleq - traanilamppu
1996 Viisasten kivi
1995 Rieku ja Raiku pimustavat baarilla
1993 Aunuksen kylillä
Verta ja luita
Yösydän
1992 Kesän viimeinen päivä (studentský film)
Saranakoira
1991 Lampi (studentský film)
Sukellus
1990 Alaska (studentský film)
1988 Etydi
Hilja (studentský film)
1987 Aini-täti (studentský film)
Katkeraa spagettia (studentský film)
Maailman pisin mies (studentský film)
Se unelmista (studentský film)

TV seriály

1998 Rieku ja Raiku (TV seriál)

Dokumentární

1999 Elämää itsemurhan jälkeen
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
1991 Lapsuuden sankari (TV seriál)
Raba Hiff (studentský film)
Vauhtipaholainen saapuu
1990 Henkinen arkkitehtuuri (TV film)
Vanhus näki unta leijonista (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2000 Rytmihäiriöitä
1995 Rieku ja Raiku pimustavat baarilla
1988 Etydi

TV seriály

1998 Rieku ja Raiku (TV seriál)

Dokumentární

1991 Lapsuuden sankari (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Etydi
1987 217 N (studentský film)

Dokumentární

1991 Lapsuuden sankari (TV seriál)
1990 Henkinen arkkitehtuuri (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1987 217 N (studentský film)
Sivulliset (studentský film)

Dokumentární

1991 Lapsuuden sankari (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Rakkaudella, Maire

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace