foto

Nina Jansson

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

1995 Ruma A (studentský film)
1989 Yksi-yksi (studentský film)
1987 Maailman pisin mies (studentský film)
Majuri Jätkä (studentský film)
Poika ja keppi (studentský film)
Se unelmista (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Kesällä kauas pois (studentský film)
1995 Ruma A (studentský film)
1989 Yksi-yksi (studentský film)

Dokumentární

1997 Gift of Dreams, The
1990 Lasimies - Timo Sarpaneva

Herecká filmografie

Filmy

1995 Avaruuden musta kivi
1990 Amor ampuu ohi

Dokumentární

1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)

Hudební videoklipy

2000 Wunderbaum (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Ruma A (studentský film)
1988 Etydi
Hilja (studentský film)
1987 Aikaa (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Ruma A (studentský film)
1988 Hilja (studentský film)
1987 Aikaa (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace