foto

Benedetta Buccellato

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 L'Oriana
2013 Altri tempi (TV film)
Anni felici
2012 Román o jednom masakru
2005 Lucia (TV film)
2000 Almost Blue
1990 Maggio musicale
1982 Quasi quasi mi sposo (TV film)

TV seriály

2017 1993 (TV seriál)
2007 Okouzlení IX (TV seriál)
2002 Vento di ponente (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace