foto

Alan Macmillan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2005 Taggart: Chodící mrtvola (TV film)
Taggart: Odplata za hřích (TV film)
2004 Taggart: Vyrovnání (TV film)
1999 Taggart: Hlas krve (TV film)
Taggart: Hrst plná čipů (TV film)
1996 Malá čarodějka (TV film)

TV seriály

2009 Roy (TV seriál)
1998 Minty (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Truhla mrtvého muže (S13E01)
1995 Inspektor Taggart (TV seriál)
Legendy (S12E01)
1993 Inspektor Taggart (TV seriál)
Čestná smrt (S09E03)
Smrtící odkaz (S08E03)
1992 Crime Story (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Zločin z vášně (S07E01)
1990 Inspektor Taggart (TV seriál)
Galerie podvodníků (S06E03)
1989 Inspektor Taggart (TV seriál)
Přízrak z masa a kostí (S05E01)
1988 Inspektor Taggart (TV seriál)
Smrt zdarma (S04E01)
1987 Inspektor Taggart (TV seriál)
Pohřební obřady (S03E02)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky