foto

Barry Shear

  • nar. 23.3.1923
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.6.1979 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1980 Power (TV film)
1979 Miliardová hrozba (TV film)
Undercover with the KKK (TV film)
1978 Agent Keefer (TV film)
Katastrofa letu 401 (TV film)
1977 San Pedro Bums, The (TV film)
1975 Strike Force (TV film)
1974 Punch and Jody (TV film)
1973 Detektiv Jarrett zasahuje (TV film)
Stopaři smrti
1972 Přes 110. ulici
Short Walk to Daylight (TV film)
1971 Ellery Queen: Don't Look Behind You (TV film)
The Todd Killings
1969 Night Gallery (TV film)
1968 Wild in the Streets
1967 The Karate Killers

TV seriály

1976 City of Angels (TV seriál)
Feather and Father Gang, The (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Pilot (S01E01)
1974 Get Christie Love (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
Jigsaw (TV seriál)
Search (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Julia (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1953 Jimmy Hughes, Rookie Cop (TV seriál)
Joseph Schildkraut Presents (TV seriál)
1952 Guide Right (TV seriál)

Dokumentární

1975 Don Rickles: Buy This Tape You Hockey Puck

TV pořady

1965 It's What's Happening, Baby! (TV pořad)
1963 Here's Edie (TV pořad)
1956 Ernie Kovacs Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace