foto

Jorge D'Elía

  • nar. 28.4.1938 (81 let)
    La Plata, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Calzones Rotos
2013 Séptimo
2012 Korporace
2010 Eva y Lola
VIPs
2009 Negro Buenos Aires
2007 Resultado del amor, El
2005 Aura
2004 Ztracená objetí
2003 Fondo del mar, El
1998 Desvío, El
1997 Noche de ronda
1989 Espíritus patrióticos, Los
1984 Gracias por el fuego
Los tigres de la memoria
1981 Los Parchís contra el inventor invisible
1980 Conquista del paraíso, La
Tiro al aire
1979 Poder de las tinieblas, El

TV seriály

2010 Země rebelů (TV seriál)
2009 Mýty (TV seriál)
2004 Locas de amor (TV seriál)
2002 Precio del poder, El (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2001 Provócame (TV seriál)
2000 Buscas de siempre, Los (TV seriál)
1999 Trillizos, ¡dijo la partera! (TV seriál)
1997 Milady (TV seriál)
1995 Por siempre mujercitas (TV seriál)
1994 Perla negra (TV seriál)
1991 Antonella (TV seriál)
1990 Atreverse (TV seriál)
Romanzo (TV seriál)
1988 Pasiones (TV seriál)
1984 La dueña (TV seriál)

Dokumentární

2004 Vražedkyně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace