foto

Stephan Parent

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 X-Men: Budoucí minulost
2013 Útok na Bílý dům

Dokumentární

2007 Cease to Exist

Režijní filmografie

Filmy

2017 Cédrika
Seventies
2016 Asuya
2012 H5N1: Pandemonium

Dokumentární

2014 November 84
2012 Empress of Ireland

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Cédrika
Seventies
2016 Asuya
2012 H5N1: Pandemonium

Dokumentární

2014 November 84
2012 Empress of Ireland

Producentská filmografie

Filmy

2017 Seventies
2016 Asuya

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Seventies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky