foto

Antonio Tabucchi

  • nar. 24.9.1943
    Pisa, Toskánsko, Itálie
  • zem. 25.3.2002 (58 let)
    Lisabon, Portugalsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1998 Requiem - kniha
1996 Jak tvrdí Pereira - kniha
1993 Fio do Horizonte, O - kniha
1989 Indické nokturno - kniha
Rebus - povídka
1988 Cinema (TV film) - povídka

Scenáristická filmografie

Filmy

2001 Dama de Porto Pim

Herecká filmografie

Dokumentární

2003 Il était une fois... (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace