foto

Jesús Olmedo

  • nar. 7.10.1973 (46 let)
    Sevilla, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lope enamorado (TV film)
2010 Valdemarův odkaz
Valdemarův odkaz - Přízrak z minulosti
2008 Flor de mayo (TV film)
Osmička ve vztahu
2007 Lola, la película
2005 15 días contigo
2004 Recambios
Semen, una historia de amor
2003 Despacito y a compás (TV film)
Noviembre
2000 Fugitivas

TV seriály

2019 Mercado Central (TV seriál)
2015 Centro médico (TV seriál)
2012 Imperium (TV seriál)
2010 Hispania, la leyenda (TV seriál)
2009 90-60-90. Diario secreto de una adolescente (TV seriál)
2004 Inquilino, El (TV seriál)
2003 Tady se nedá žít (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
Géminis, venganza de amor (TV seriál)
Paso adelante, Un (TV seriál)
2000 Chupete para ella, Un (TV seriál)
Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
1996 Hostal Royal Manzanares (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mujeres de cine

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky