foto

Mikko Tornivuori

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tyttöjen ilta
2005 Varpunen jouluyönä
1999 Uskotko sinä? (studentský film)
1994 Esa ja Vesa - auringonlaskun ratsastajat
1991 Muuttolinnun aika
1989 Kultainen koskelo (TV film)
Perintö (TV film)

TV seriály

2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)

Zvukařská filmografie

Filmy

1998 Kaikki hyvin (TV film)
Merimies (studentský film)
1997 Seinä (studentský film)

TV seriály

2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
1999 Enon varjo (TV seriál)
Eno veneestä (E01)

Dokumentární

1998 Sateenkaaren päässä (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Hyötysuhde
1999 Uskotko sinä? (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1998 Merimies (studentský film)

Dokumentární

1998 Sateenkaaren päässä (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Uskotko sinä? (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Hyötysuhde

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky