foto

Pia Mikkonen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2019 Kaksi ruumista rannalla
2018 Role člověka
Rozesmát, nebo zemřít
2016 Mimo mapu
Pod ochrannými křídly
2015 Armi elää!
2014 Korso
The Swedish Moment
2013 Jäminkipohja
Noc v betonu
2011 Georg & Lydia (TV film)
Hodný syn
2009 Dopisy otci Jacobovi
Sininen delfiini
2008 Putoavia enkeleitä
2007 Tali-Ihantala 1944

TV seriály

2020 Jönneli (TV seriál)
Jättisinikello (E06)
Prinsessan sairaus (E05)
Varas (E04)
další epizody (6)
Lelumesta (TV seriál)
Lentokapteeni (S02E04)
Ruutuaikapoliisi (S02E03)
Jalkapalloilija (S02E02)
další epizody (4)
2019 Lelumesta (TV seriál)
Vakooja (S01E10)
Puuhevonen (S01E09)
Presidentti (S01E08)
další epizody (10)
M/S Romantic (TV seriál)
Pimeyden ytimessä (E04)
Koirien yö (E03)
Meidän poikamme merellä (E02)
další epizody (4)
Melkein totta (TV seriál)
Menestys (E08)
Korpilakko (E07)
Luokkasota (E06)
další epizody (8)
2018 Donna (TV seriál)
Malja rakkaudelle (S01E10)
Äiti ei petä koskaan (S01E09)
Enkeli tulee liian aikaisin (S01E08)
další epizody (10)
Tuntematon sotilas (TV seriál)
Hyväntahtoinen aurinko (E05)
Tavallisen suruton poika (E04)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (8)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
Roba (TV seriál)
Tarjous (S02E01)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Säästöt (E07)
další epizody (9)
2005 Firma (TV seriál)
Kirkon brändi (E06)
Shown etiikka (E05)
Mielen aikido (E01)

Dokumentární

2017 Kansalainen Turhapuro (TV seriál)
Tuntematon Uuno (E06)
Terve sielu terveessä ropassa (E05)
Presidentti ja vesisänkyjen koemakaaja (E04)
další epizody (6)

TV pořady

2004 Plan-ilta lapselle (TV pořad)
Saunavuoro (TV pořad)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky