foto

David Storey

  • nar. 13.7.1933
    Wakefield, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.3.2017 (83 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1973 Proslava (TV film) - kniha
1963 Ten sportovní život - kniha

TV seriály

1970 Play for Today (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Oslava (TV film) - divadelní hra
1981 Early Days (TV film)
1975 Farma (TV film)
In Celebration - scénář, divadelní hra
1963 Ten sportovní život

TV seriály

1964 NET Playhouse (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - divadelní hra

Herecká filmografie

Filmy

1993 Is That All There Is?
1963 Ten sportovní život

Dokumentární

1993 Hollywood U.K. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace