foto

Raimo Lång

  • nar. 1959
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Vita nuova (studentský film)
1997 Joonas
1995 Hiidenlammen iso laurihauki (TV film)
1990 Sakkeus (studentský film)

Dokumentární

1991 Keskeneräinen sinfonia maestrolle

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Vita nuova (studentský film)
1997 Joonas
1995 Hiidenlammen iso laurihauki (TV film)
1990 Sakkeus (studentský film)

Dokumentární

1991 Keskeneräinen sinfonia maestrolle

Herecká filmografie

Filmy

1993 Matokuningas
1990 Aikansa edellä (studentský film)

Dokumentární

1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

1990 Sakkeus (studentský film)

Dokumentární

1991 Keskeneräinen sinfonia maestrolle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace