foto

Marjo Federley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Tatu a Patu
Todella kiihottavaa
2014 Kadonnut: Joulupukki (TV film)
2012 Ja saapuu oikea yö
2003 Rotanloukku (TV film)
2000 Don't Push the River (TV film)

TV seriály

2020 Karppi (TV seriál)
Temná voda (S02E08)
Mayday (S02E07)
Nezvěstní (S02E06)
další epizody (8)
2018 Karppi (TV seriál)
Začátek (S01E12)
Modřiny (S01E11)
Na vlastní pěst (S01E10)
další epizody (12)
Sunnuntailounas (TV seriál)
Palkinto (S01E10)
Arkkivihollinen (S01E09)
Idiootit (S01E08)
další epizody (10)
2017 Siskonpeti (TV seriál)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
Akkojen kotkotuksia (S03E08)
další epizody (10)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Kovat keinot käyttöön (E09)
Konsensuksen nimissä (E08)
další epizody (10)
Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (7)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
Roba (TV seriál)
Tarjous (S02E01)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Etäpäivä (E08)
další epizody (10)
Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)
2012 Roba (TV seriál)
Ei mitään salattavaa (S01E01)
2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
další epizody (8)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
Ihmisten puolue (TV seriál)
Uusi jäsen (S03E14)
Tiettyä muutosta (S03E13)
James Bond (S03E12)
další epizody (14)
2009 Ihmisten puolue (TV seriál)
Kaupallista joulua (S02E16)
Pikkujoulut (S02E15)
Lähipalveluverkon tarkistus (S02E14)
další epizody (16)
2008 Ihmisten puolue (TV seriál)
Ekologinen vastuu (S01E06)
Vaalitentti (S01E05)
Brändäys (S01E04)
další epizody (6)
Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Noora - mustaa ja valkoista (E09)
Teresa - suojelusenkelin yö (E08)
další epizody (10)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Majakka (TV seriál)
Paastopäivän painajainen (E06)
Käärme paratiisissa (E05)
Surrealissimo (E04)
další epizody (6)
2005 Firma (TV seriál)
Epäonnistujan DNA (E11)
Drunken sailor (E10)
Kanan maailmankaikkeus (E09)
další epizody (11)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Tipatonta (S01E03)
Mel Gibson (S01E02)
Akin farkut (S01E01)
Remontti (TV seriál)
1999 Pulkkinen (TV seriál)

TV pořady

2019 Nenäpäivä sirkuksessa (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2012 Harjakaisen & Piisisen talkoot (TV pořad)
2010 Hilander-TV (TV pořad)
Kirjan takana (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
2005 Jopet-show (TV pořad)
2004 Saunavuoro (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
Paristo (TV pořad)

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Tatu a Patu
Todella kiihottavaa
2014 Kadonnut: Joulupukki (TV film)
2012 Ja saapuu oikea yö
2002 Rakkaus on aarre

TV seriály

2020 Karppi (TV seriál)
Temná voda (S02E08)
Mayday (S02E07)
Nezvěstní (S02E06)
další epizody (8)
2018 Karppi (TV seriál)
Začátek (S01E12)
Modřiny (S01E11)
Na vlastní pěst (S01E10)
další epizody (12)
2017 Siskonpeti (TV seriál)
Isänmaa (S03E10)
Kuolema (S03E09)
Akkojen kotkotuksia (S03E08)
další epizody (10)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Kovat keinot käyttöön (E09)
Konsensuksen nimissä (E08)
další epizody (10)
Siskonpeti (TV seriál)
Rajat (S02E12)
Roba (TV seriál)
Huomenna (S03E10)
Jotain isoa (S03E09)
Viha (S03E08)
další epizody (7)
2015 Siskonpeti (TV seriál)
Nautinto (S02E11)
Kommunikaatio (S02E10)
Arki (S02E09)
další epizody (11)
Roba (TV seriál)
Tarjous (S02E01)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Etäpäivä (E08)
další epizody (10)
Siskonpeti (TV seriál)
Loppu (S01E12)
Ilo (S01E11)
Suomalainen nainen (S01E10)
další epizody (12)
2012 Roba (TV seriál)
Ei mitään salattavaa (S01E01)
2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Velka 2/2 (E10)
další epizody (8)
2010 Kallio (TV seriál)
Syntymäpäivä (E12)
Hyväntekeväisyys (E11)
Jälki (E10)
další epizody (12)
Ihmisten puolue (TV seriál)
Uusi jäsen (S03E14)
Tiettyä muutosta (S03E13)
James Bond (S03E12)
další epizody (14)
2009 Ihmisten puolue (TV seriál)
Kaupallista joulua (S02E16)
Pikkujoulut (S02E15)
Lähipalveluverkon tarkistus (S02E14)
další epizody (16)
2008 Ihmisten puolue (TV seriál)
Ekologinen vastuu (S01E06)
Vaalitentti (S01E05)
Brändäys (S01E04)
další epizody (6)
Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Noora - mustaa ja valkoista (E09)
Teresa - suojelusenkelin yö (E08)
další epizody (10)
Tukka Auki (TV seriál)
Vauvakuumetta (E02)
Uuden alku (E01)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Majakka (TV seriál)
Paastopäivän painajainen (E06)
Käärme paratiisissa (E05)
Surrealissimo (E04)
další epizody (6)
Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Delfiinityttö (E01)
2005 Firma (TV seriál)
Epäonnistujan DNA (E11)
Drunken sailor (E10)
Kanan maailmankaikkeus (E09)
další epizody (10)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Tipatonta (S01E03)
Mel Gibson (S01E02)
Akin farkut (S01E01)
Remontti (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
1999 Pulkkinen (TV seriál)
1990 Hyvät herrat (TV seriál)

TV pořady

2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2012 Harjakaisen & Piisisen talkoot (TV pořad)
2010 Hilander-TV (TV pořad)
Kirjan takana (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Miitta-täti (TV pořad)
2005 Jopet-show (TV pořad)
2004 Saunavuoro (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
Paristo (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky