foto

Mo Masi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Family Ties (E11)
The Devil You Know (E06)
2016 Chicago P.D. (TV seriál)
If We Were Normal (S03E19)
Knocked the Family Right Out (S03E11)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
There's My Girl (S02E21)
We Don't Work Together Anymore (S02E11)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Chicken, Dynamite, Chainsaw (S02E04)
2013 Doktorka Emily (TV seriál)
Emily and... The Car and the Cards (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace