foto

Marko Äijö

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Bouřlivák
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1994 Eno oli urheilumiehiä (studentský film)

TV seriály

2008 Romeo & Rafael Desperados (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2012 Nightmare - Painajainen merellä
2011 Isän kuolema (TV film)
2006 Seppo Goes Shakespeare (TV film)
2004 Kukkia & sidontaa
2003 Partanen (TV film)
2002 Heinähattu ja Vilttitossu
2000 Don't Push the River (TV film)
Pakkaus
1999 Force majeure (studentský film)
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Säädyllinen murhenäytelmä
Vita nuova (studentský film)
1997 Joonas
Ristin juurella (studentský film)
1995 Ruma A (studentský film)
Sirpalesatu (studentský film)
1994 Eno oli urheilumiehiä (studentský film)
1993 Nälkä (studentský film)

TV seriály

2008 Romeo & Rafael Desperados (TV seriál)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
1999 Pulkkinen (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

1997 Helmi (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Nightmare 2 - Painajainen jatkuu
2012 Nightmare - Painajainen merellä
1994 Eno oli urheilumiehiä (studentský film)

TV seriály

1999 Salatut elämät (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1994 Eno oli urheilumiehiä (studentský film)

Scénografická filmografie

Filmy

1994 Eno oli urheilumiehiä (studentský film)

Kostymérská filmografie

Filmy

1994 Eno oli urheilumiehiä (studentský film)

Host

TV pořady

2008 Popkult (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace