foto

Haim Zanati

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ismach Hatani
The Bouncer
2014 Shoshana khaloutz merkazi
2013 Kidon
2012 Alice
Boží sousedé
2010 Kavod (Honor)
2009 Daswarilli
Underdogs
2008 Syndrome de Jerusalem, Le
Víkend v Tel Avivu
2007 Julia Mia
2006 Janem Janem
2005 Distortion
Ha-hashud ha-aharon
Taková krásná země

TV seriály

2009 Mandelbaum Balash Prati (TV seriál)
2008 Revivre (TV seriál)
2004 Shalva (TV seriál)
2003 Adumot (TV seriál)
1999 Zinzana (TV seriál)
1997 Merhav Yarkon (TV seriál)
Shemesh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky