foto

Sami Konkonen

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2005 Mahdollisuus
Tiistai, päivävuoro
2000 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1999 Rakastin epätoivoista naista
1998 Ensi tiistaina Brahmsia (studentský film)
Iso poika (studentský film)
Maisteri (TV film)
1997 Peilikirkas päivä
1996 Juna
Tomas
1995 Sirpaleita (studentský film)
Sirpalesatu (studentský film)
1994 Eno oli urheilumiehiä (studentský film)
Kalenteri
1993 Luvattu maa (studentský film)
Nälkä (studentský film)
1992 Mr. Jordan, I Presume (studentský film)
1991 Jehu (studentský film)

TV seriály

1999 Jatkoaika (TV seriál)
Tunteen palo (TV seriál)
1998 Sydänten akatemia (TV seriál)

Dokumentární

2007 Ikiomaksi
1999 Neonkukkia
1996 Urpon ja Turpon salaisuus
1995 Orjia ja piikoja (studentský film)
Sinkkuristeily
1994 Carmen-fantasia (studentský film)
1991 Metropoli (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

1996 Urpon ja Turpon salaisuus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace