foto

Jenny Bellay

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lola et ses frères
2017 Comme des rois
Střídavá péče
2016 Doma
2014 Na druhém konci drátu
2013 Boeuf clandestin, Le (TV film)
2012 Fil d'Ariane, Le (TV film)
2011 Ony
Poupoupidou
2010 Blanc comme neige
2009 Gauner
2005 Táta
1978 La Vie comme ça (TV film)
1973 Rude journée pour la reine

TV seriály

2002 Groupe flag (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace