foto

Anneli Pallas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2012 Stalkkeri (TV film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
2004 Miehen sydän (TV film)
2003 Raid
2000 Sylvin kamari (TV film)
1997 Nurkkapöytä Kämpissä (TV film)

TV seriály

2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2010 Tauno Tukevan sota (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Presidentit (TV seriál)
Toinen erä (E10)
Piinaviikko (E09)
Elinikäinen presidentti (E08)
další epizody (5)
2005 Presidentit (TV seriál)
Uhrattu presidentti (E05)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
Mäntsälän kapina (E03)
další epizody (5)
Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2004 Nollatoleranssi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

1992 Energiapaletti
Jeesuksen näköinen mies
Our Common Future?

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Suuri peli, korkeat panokset (TV film) - kniha

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1991 Sortavala - jälleen meidän (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky