foto

Jan Chajewski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Na okraji lesa (studentský film)
2017 Cykle (studentský film)
2016 Sen - Várce se chce spát (studentský film)
2014 Metro (studentský film)
Nic se nestalo (studentský film)
Nůž-Anticorro (studentský film)
2013 Seznámení (studentský film)

Dokumentární

2019 Celoživotní zápas Gustava Frištenského (TV film)
2017 Breakpoint
2015 Techsquat (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Sen - Várce se chce spát (studentský film)
2013 Seznámení (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Sen - Várce se chce spát (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky