foto

Alfred Lucchetti

  • nar. 3.4.1934
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • zem. 8.4.2011 (77 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Coronel Macià, El
2002 Největší loupež všech dob
1996 Tres días de libertad
Tvé jméno mi zamořilo sny
1993 El joven Picasso (TV film)
La febre d'Or
1992 Los mares del sur
1990 Ho sap el ministre?
La telaraña
Leyenda del cura de Bargota, La (TV film)
1988 Aire de un crimen, El
Barcelonská spojka
Daniya, jardín del harem
Diputada, La
Plaza Real
1987 Adela
La senyora
Laura, del cielo llega la noche
Material urbano
Rozkaz, pane generále!
Una noche en Casablanca
1985 Perras callejeras
1984 Cop de vent (TV film)
De mica en mica s'omple la pica
Gran quiniela, La
Huella del crimen: Las envenenadas de Valencia, La (TV film)
Ocúpate de Amelia
Victòria! 3: El seny i la rauxa
Últimas tardes con Teresa
1983 1919, Kronika úsvitu
Asalto al banco central
El pico
Fascista, doña Pura y el follón de la escultura, El
Victoria! 2: El frenesí del 17
Victoria! La gran aventura d'un poble
1982 Diamantové náměstí
Embarazados, Los
Las aventuras de Zipi y Zape
Los ritos sexuales del diablo
Ser, El
Valentina
Vendedora de ropa interior, La
1981 Barcelona sur
Krypta
Las siete cucas
Millón por tu historia, Un
Objetivo: sexo
Putapela
Rebelión de los pájaros, La
1980 El divorcio que viene
La vérité sur l'affaire Savolta
Miedo a salir de noche
Navajeros
Últimos golpes de 'El Torete', Los
1979 Alicia en la España de las maravillas
Cuarenta años sin sexo
Démons de midi
El periscopio
Proces proti Katalánii
1978 Hombre llamado 'Flor de Otońo', Un
Jugando a papás
La Ràbia
Motýl na rameni
Nunca en horas de clase
1977 Cambio de sexo
Oscura historia de la prima Montse, La
1976 Desnuda inquietud
Hic Digitur Dei
La ciutat cremada
Largas vacaciones del 36, Las
Libertad provisional
Viuda andaluza, La
1975 Španělské běsnění
1973 Aborto criminal

TV seriály

2001 Jet Lag (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Poble nou (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1986 Turno de oficio (TV seriál)
1983 Anillos de oro (TV seriál)
Encargo original, Un (TV seriál)
1982 Ramón y Cajal (TV seriál)
Vídua, però no gaire (TV seriál)
1976 Teatro Club (TV seriál)
1975 Lletres catalanes (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2010 Los perversos rostros de Víctor Israel

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace