foto

Jordi Rebellón

  • nar. 15.2.1957 (62 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El desentierro
2008 Enloquecidas
2006 GAL
1996 Adiós, tiburón
1993 La febre d'Or
Ni un pam de net
1992 Largo invierno, El
Mal de amores
1990 La telaraña
1989 Señora del Oriente Express, La
1988 Complot de los anillos, El

TV seriály

2014 Sin identidad (TV seriál)
2010 Sagrada família, La (TV seriál)
2008 Fago (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 Mediterráneo (TV seriál)
Petra Delicado (TV seriál)
1996 Sitges (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
1994 Estació d'enllaç (TV seriál)
Makinavaja (TV seriál)
1979 Barrio Sésamo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky