foto

Thomas Plenert

  • nar. 1.2.1951 (69 let)
    Nauen, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Und der Zukunft zugewandt
2018 Ausgerechnet Sylt (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Die verlorene Tochter (TV film)
2009 Meine schöne Nachbarin
2008 Nuit de chien
2007 Du bist nicht allein
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
Polizeiruf 110 - Kleine Frau (TV film)
2005 Polizeiruf 110 - Vergewaltigt (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Monster (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödliche Verwechslung (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Exekution (TV film)
Doppelter Einsatz - Mein Killer, dein Killer (TV film)
1993 Stille Wasser (TV film)
1992 Happy End durch drei (TV film)
1990 Letztes aus der DaDaeR
1984 Sonderbare Liebe, Eine
1982 Znepokojení
1977 Der Prozeß (studentský film)
1975 Blumenland (studentský film)

TV seriály

2008 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Dritte Liebe (E33)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Opfer im Zwielicht (E24)
1992 Hier und Jetzt (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2020 Flussfahrt in Ostpreußen - Die Gilge (TV film)
2017 24h Bayern: Ein Tag Heimat
Usedom: Der freie Blick aufs Meer
Wiederkehr (TV film)
2016 Als wir die Zukunft waren
2013 In Sarmatien
2012 Heidis Land – Eine Reise
Livland (TV film)
2005 Pommerland
Schattenland - Reise nach Masuren
2004 Dieses Jahr in Czernowitz
Frankfurter Tor (TV film)
2003 Das Netz
2002 Uckermark (TV film)
2001 Konzert im Freien
Kurische Nehrung
1999 Julias Wahn
Pan Zwilling a paní Zuckermann
1996 Dürers Erben
Meine Liebe, deine Liebe
1995 LaBENDIG
1994 Kalte Heimat
Tir na nog
1993 ZAST
1992 Am Öwknick
Zeit der Götter
1991 Die Mauer
Märkische Gesellschaft mbH
1990 Ach du jeh - Ein Hans Dampf und Wurst Dokument
La Villette
1989 Märkische Ziegel
Tuba wa Duo
1988 Feuerland
Wer fürchtet sich vorm schwarzen Mann
1987 In Georgien
Rock 'n' Roll
1984 Sylvia
1979 Sonnabend, Sonntag, Montagfrüh
1977 Im Lohmgrund

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Der Prozeß (studentský film)

Dokumentární

1993 ZAST
1991 Die Mauer
1990 La Villette
1988 Wer fürchtet sich vorm schwarzen Mann

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky