foto

Victor Quinaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Breakup at a Wedding
2000 Skvělí chlapi

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Every Potato Has a Receipt (S02E10)
Rosalie (S02E09)
The Good Twin (S02E08)
další epizody (9)

Dokumentární

2014 Chair, The (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Hollidaysburg
2013 Breakup at a Wedding
2012 Periods.

TV seriály

2018 Big Mouth (TV seriál)
The Shame Wizard (S02E03)
2017 Big Mouth (TV seriál)
Sleepover: A Harrowing Ordeal of Emotional Brutality (S01E04)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Breakup at a Wedding
2012 Periods.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace