foto

Guesch Patti

  • nar. 19.3.1946 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Dancing Paris
2007 Monsieur Max (TV film)
2006 Suzanne
1999 Gang des TV, Le
Une pour toutes
1997 Lásky v Lisabonu

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Nina Hagen - Godmother of Punk (TV pořad)
2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1988 Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace