foto

Grzegorz Daroń

  • nar. 7.10.1969 (51 let)
    Bydgoszcz, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Nie zostawiaj mnie
2013 Podejrzani zakochani
2010 Śniadanie do łóżka
2008 Drzazgi
2006 Město útěchy
2005 Kochankowie roku tygrysa
Legenda
2003 Zróbmy sobie wnuka
2001 6 dni Strusia
2000 Pierwszy milion
1998 Młode wilki 1/2

TV seriály

2011 Julia (TV seriál)
2009 Majka (TV seriál)
2007 Magda M. (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (10)
2006 My Baby (TV seriál)
Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
Episode 13 (S03E13)
další epizody (30)
2005 Magda M. (TV seriál)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
další epizody (15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky